استراتژی سئو (Strategy Seo)

استراتژی سئو (Strategy Seo)

آیا تا به حال یک پازل چند هزار تکه‌ای را کامل کرده‌اید؟ اولین قدم به نظر شما برای تکمیل این چنین پازل‌های چیست؟ مطمئناً اگر همه این هزار تکه را بر روی زمین یا بر روی سطح میز بریزید و در پی قطعات اصلی بگردید، جز کلافگی و بی‌حوصلگی حاصلی ندارد.

استراتژی سئو یا نقشه راه سئو (puzzle-seo)

بقیه مسائل نیز این چنین هستند. مسائلی که تکمیل آنها نیازمند عناصر و تکه‌های زیادی هستند یا برای گرفتن نتیجه بهتر باید به نقشه راه آنها توجه کرد. نقشه راه می‌تواند برای رسیدن به هر مسیری متفاوت و متناسب با آن مسیر گردد.

اگر به دنیای سئو گام نهادین یا صاحب کسب‌وکاری هستین که نیازمند ورودی‌های گوگل است، بهتر است از روی نقشه‌ای که در ادامه با عناصر آن بیشتر آشنا می‌شوید، متناسب با کسب‌وکارتان گام بردارید تا در آخر از تکمیل پازل برای گوگل یا هر موتور جستجوگر دیگری نهایت لذت را ببرید.

استراتژی سئو یا نقشه راه سئو یعنی:

برای رسیدن به این نقشه راه ما به فاکتورهای نیاز داریم تا فعالیت‌های را برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو صورت دهیم. این نقشه می‌تواند راه رسیدن به:

  • افزایش ترافیک از پیش تعیین شده به سایت
  • بهبود نرخ تبدیل

به شما کمک کند که در نتیجه منجر به افزایش درآمد آنلاین شما می‌گردد.

همیشه باید به سئو به عنوان یک استراتژی بلند مدت یا میان مدت نگاه کرد اما می‌توان با توجه به صنعت و اهداف در کوتاه مدت نیز از آن بهره برد.

چرخه استراتژی سئو

چرخه استراتژی سئو

 

تجزیه و تحلیل اولیه:

در اولین گام باید وبسایت خود و رقبا را آنالیز کنید. می‌توان در زمان آنالیز وبسایت از یک مشاور راهنمایی بخواهید تا از نقاط قوت و ضعف زیرساخت فنی موجود سایت‌تان و سایت رقبا اطلاع یابید.

در طول این مشاوره، موارد زیر بررسی می‌شود:

  • ساختار درختی سایت و صفحات «Site structure and page trees»
  • لینک‌های داخلی و خارجی «Internal and external linking»
  • لینک‌های ورودی یا بک لینک‌ها «Inbound links or backlinks»
  • تگ‌های متا عنوان، متا توضیحات، فراداده «Meta data, including meta titles and meta descriptions»
  • تگ عنوان «Header tags (H1, H2, H3, etc.)»
  • طول و کیفیت محتوا «Content length and quality»
  • فرکانس به‌روزرسانی محتوا «Content update frequency»
  • فایل و کدهای زیرساخت (شامل اسکریپت‌ها)، کدهای ردیابی، کدهای ریدایرکت، txt و sitemap.xml « Infrastructure files and code, including scripts, tracking codes, redirects, robots.txt, sitemap.xml »
  • داده‌های رقبا (تمامی موارد بالا نیز برای سایت رقبا نیز انجام شود.) «Competitor data»

 

تحلیل و توصیه‌ها:

بر اساس تجزیه و تحلیل اولیه، مشاور کمبودهای سایت و فرصت‌های که آورنده ترافیک به سایت شماست را شناسایی می‌کنند و کمپینی را در این راستا طراحی می‌نمایند. این کمپین شامل توصیه‌های برای تکنیک‌های داخلی و خارجی است که از استراتژی سئو پشتیبانی می‌کند.

برای اجرای این توصیه‌ها بهتر است از یک توسعه دهنده وب استفاده کنید، زیرا اندازه وبسایت در این توصیه یکی از فاکتورهای مهم است. بدین گونه شما می‌توانید به صورت اصولی وبسایت خود را برای موتورهای جستجو پیاده‌سازی کنید.

تحقیق کلمات کلیدی:

در درجه اول، تعداد کلمات کلیدی به اندازه و هدف پروژه بستگی دارد. پس از ترسیم یک برنامه استراتژی سئو، کلمات کلیدی را تحلیل و طرحی را برای چگونگی تناسب آن کلمات کلیدی با صفحات بهینه شده و لینک‌های ثبت شده لازم برای پیشبرد « SERP» آن تهیه کنید.

تحقیق کلمات کلیدی در واقع یک فرآیند تحقیقی است که در آن شما با زبانی که مخاطب هدف با آن جستجو می‌کند آشنا می‌شوید. زبان کاربران شما در واقع ترکیب کلمات مختلفی است که برای پیدا کردن محصولات یا خدمات شما استفاده می‌کنند. فرآیند کیورد ریسرچ با تحلیل، مقایسه و اولویت‌بندی بهترین کلیدواژه‌های مربوط به کسب‌وکار شما تکمیل می‌شود. تحقیق کلمات کلیدی در واقع دریافت بینشی از مخاطب و نحوه صحبت کردن مخاطب به منظور استفاده برای بهبود محتوا است.

کلمات کلیدی از نظر هدف جستجو  و طول متفاوت هستند. کلمات کلیدی کوتاه «Short tail keyword» مانند، «کفش» ممکن است که حجم جستجوی بالای داشته باشد، در حالی که در کلمات کلیدی بلند «long tail keywords» مانند، «کفش اسپرت پسرانه چسبی» جستجوی کمتری دارد و تحلیلگران وظیفه دارند طبق هدف جستجو بین این دو دسته از کلمات کلیدی تعادل ایجاد کنند.

اجرای سئو:

تئوری سبز است و عمل خاکستری. در این بخش، مشاور سئو طبق نظر کارفرما تغییرات را در سیستم مدیریت محتوا «CMS» اجرا می‌کند یا از طریق ارتباط با توسعه دهنده وب به‌صورت کد آن را اجرا می‌کند. در گام بعدی، بهینه‌سازی سئو خارجی را در دست دارد که می‌تواند شامل:

  • لینک سازی
  • بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی
  • وبلاگ نویسی به صورت پست مهمان
  • کمپین‌های ۳۶۰ درجه
  • اینفلوئنسر مارکتینگ
  • تبلیغات در راستای آگاهی برند (ویدیو مارکتینگ، تبلیغات اینترنتی و غیره)

 برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو است.

گزارش‌گیری:

در طول اجرای کمپین، مشاور سئو باید روند پیشرفت سایت را به شما گزارش دهد اما به‌خاطر داشته باشید که بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو یک استراتژی بلند مدت است و نمی‌توان در کمترین زمان انتظار بهترین نتیجه را داشت. اگر در این فرآیند، کارفرما در روند اجرا قرار گیرد می‌تواند هرگونه سوالی در مورد کمپین بپرسد یا آن را تغییر دهد. به‌طور معمول نتیجه‌‌ی یک کمپین سئو بین ۳ ماه تا یکسال نمایان می‌شود.

معیارهای مناسب برای گزارش سئو

  1. کلمات کلیدی که باعث ورود کاربران به سایت شما شده است.
  2. میزان ترافیک ورودی از موتور جستجوگر گوگل
  3. میزان بازدید از هر صفحه
  4. میزان کاربران بازگشتی به سایت
  5. میزان ترافیک از بک لینک‌ها
  6. مقدار زمانی که هر کاربر در صفحه است.
  7. سرعت سایت
  8. ترافیک از ابزارهای ورودی مختلف
  9. حالت های ایندکس
  10. تعداد دفعاتی که یک صفحه مورد خزش قرار می‌گیرد.
  11. حالت‌های ایندکس
  12. نرخ تبدیل
  13. صفحه 404
  14. Bounce rate
  15. نظارت بر اشتباهات و رفع آنها

تعمیر و نگهداری مداوم:

زمانی که سایت خود را بهینه کرده‌اید، باید با متخصصان سئو مشورت کنید که اگر لازم است کلمات کلیدی بیشتری را باتوجه به هدف‌تان بهینه کنید. این عامل به تعداد صفحات وبسایت‌تان، رقابت در صنعت‌تان ، ترافیک ناشی از سایت شما، نرخ تبدیل و غیره بستگی خواهد داشت.

معمولاً افرادی که به ورودی خوبی از طریق سئو دست می‌یابند سعی می‌کنند سایت خود را مثل سابق نگهداری کنند اما توصیه می‌شود که در طول زمان استراتژی سئو خود را گسترش دهید.

مرور استراتژی سئو:

استراتژی سئو باید تا حدودی انعطاف‌پذیر باشد و نیاز به بازبینی‌های منظمی در طول زمان دارد تا اطمینان حاصل شود که بهینه‌سازی موثر بوده و اهداف موردنظر برآورده می‌شوند.

اگر در صنعت پر رقابتی هستید، باید تلاش رقبا و آنچه ممکن است برای رتبه‌بندی بهتر در صفحات نتایج موتورجستجو موردنیاز است را در نظر بگیرید. پس به عنوان یک متخصص سئو باید تغییرات و روندهای موجود در صنعت را زیر نظر داشته باشد تا مطمئن شود که استراتژی سئوی شما می‌تواند جوابگو باشد یا خیر.

به استراتژی سئو نیاز دارید؟

اگر کسب‌وکار کوچک و متوسطی دارید یا برند بزرگی هستید که در صنعت پر رقابتی فعالیت می‌کنید، می‌توانید با اطمینان به سئو تهران، یک استراتژی هدفمند طراحی کنید و در راه رسیدن به دوستی با گوگل گام مثبتی بردارید تا همیشه از تکمیل این پازل دوستی نهایت لذت را ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت
تلگرام
واتساپ
موبایل