استراتژی تولید محتوا

فرقی نمی‌کند که تازه وارد بازار محتوا شده‌اید یا مدت‌های طولانی‌ است که از یک رویکرد ثابت برای کار خود استفاده می‌کنید، در هر صورت با بازنگری در استراتژی تولید محتوا ضرر که نمی‌کنید هیچ، قطعا سود هم می‌کنید.

این بازنگری را با این هدف انجام بدهید که استراتژی شما به روز و خلاقانه باشد و مخاطبان را درگیر کند، فرقی هم نمی‌کند که چه زمانی یا چطور آن‌ها را به مشتری تبدیل می‌کند.

از طرف دیگر، رقبای بسیاری برای از میدان به در کردن شما وارد بازار شده‌اند. براساس گزارشی که از نشریه آنلاین HubSpot برای بازاریابی سال ۲۰۲۰ منتشر شده، نزدیک به ۷۰ درصد کسب و کارهای بزرگ روی تولید محتوا سرمایه‌گذاری می‌کنند.

نخستین گامی که برای پیروزی در این رقابت بزرگ باید بردارید و مخاطب را با کسب و کار خود درگیر کنید، داشتن یک استراتژی تولید محتوای ثابت و هوشمندانه است.

بنابراین، اگر در برنامه‌ریزی برای سال‌های آینده مشکل دارید یا نیاز شدیدی به ایده‌های جدید احساس می‌کنید، این مقاله را از دست ندهید.

در این مقاله به اعماق چیستی استراتژی تولید محتوا می‌رویم، کشف می‌کنیم که چرا تجارت شما به این استراتژی نیاز دارد و چه گام‌هایی باید بردارید تا استراتژی مناسبی ایجاد کنید که دیگر رقبا حسرت‌تان را بخورند!

[lwptoc depth=”2″]

استراتژی محتوا چیست؟

استراتژی محتوا یعنی مدیریت هر آن چیز محتوایی که خلق می‌کنید و مالک آن هستید؛ یعنی محتوای متنی، بصری و دانلودی یا هر چیزی که خودتان نامگذاری کنید. استراتژی محتوا بخشی از برنامه بازاریابی شماست که به صورت متداوم شخصیت تجارتتان را نشان می‌دهد و آنچه را که زمان برای کسب و کار شما پدید آورده است، نمایان می‌کند.

به احتمال زیاد، شما هم شنیده‌اید که تولید محتوا تا چه میزان در رشد تجارت به ویژه تجارت آنلاین نقش دارد، اما در ادامه این مطلب می‌فهمید که برای رسیدن به این هدف باید برنامه خوبی هم وجود داشته باشد. زمانی که می‌خواهید وارد استراتژی تولید محتوا شوید، اول از همه باید به چند سوال پاسخ بدهید:

1. خواننده محتوای شما کیست؟

مخاطب هدف محتوای شما چه کسانی هستند؟ برای چه تعداد مخاطب محتوا تولید می‌کنید؟ دقیقا همان‌گونه که کسب و کار شما بیش از یک مشتری دارد، استراتژی محتوایی هم بیش از یک خواننده و یا بازدیدکننده را در برمی‌گیرد.

استفاده از محتواهای مختلف و کانال‌های محتوایی متعدد به شما کمک می‌کند که برای هر دسته از مخاطبان خود، محتوای متمرکزی تولید کنید و هر آن کسی را که با کسب و کار شما سر و کار دارد، درگیر کنید.

محتوای تولیدی شما چه دردی از مخاطب دوا خواهد کرد_

2. محتوای تولیدی شما چه دردی از مخاطب دوا خواهد کرد؟

در ایده‌آل‌ترین حالت ممکن، محصول یا خدماتی که ارائه می‌کنید مشکل یا مشکلاتی را از مخاطب یا مشتری حل می‌کند.

از این رو، محتوای تولیدی مخاطب را درباره مشکلاتی که دارد آگاه کرده و هدایت می‌کند که این چالش‌ها را دریابند و برای حل و فصل آن اقدام کنند.

یک استراتژی تولید محتوای واحد مخاطب را از هر دو جنبه محصول شما آگاه می‌سازد؛ هم کسانی که همچنان در تلاش هستند تا چالش‌های اصلی خود را شناسایی کنند و هم کسانی که از محصولات شما استفاده می‌کنند تا چالش‌های مختلفی که دارند را رفع کنند.

محتوای تولیدی راه‌حل‌هایی که ارائه می‌دهید را بازتاب می‌دهد و مخاطبان را به مشتریان محصولات شما تبدیل می‌کند. این مرحله دقیقا همان مرحله‌ای است که هر کسب و کاری آرزو دارد با تولید محتوا به آن برسد! کمی صبر کنید تا در ادامه ببینید چطور باید به این مرحله برسید!

3.چه چیزی شما را خاص جلوه خواهد داد؟

به احتمال بسیار زیاد، رقیبان محصولاتی مشابه با محصولات شما خواهند داشت. تقریبا هر محصول و کسب و کاری یک یا چند رقیب سرسخت دارد، شما هم از این موضوع مستثنی نیستید!

 این جمله به این معناست که مشتریان بالقوه باید بدانند چرا شما بهتر هستید؟ چرا تفاوت دارید؟ اینجاست که می‌توان اهمیت محتوا را بیشتر درک کرد.

برای اثبات این که چرا مخاطب به جای رقیب باید از شما خرید کند و شما را به آن‌ها ترجیح بدهد، باید اثبات کنید که چرا محتوای تولیدی شما ارزش توجه دارد.

4.روی چه ساختار محتوایی باید تمرکز کنید؟

محتوای شما چه شکل و شمایلی خواهد داشت؟ آیا به صورت اینفوگرافی است؟ ویدیویی است؟ آیا شامل پست‌های مقاله و بلاگ می‌شود؟ برای این که ساختار کلی محتوای مد نظر خود را پیدا کنید، باید بفهمید که بودجه شما برای کدام ساختار مناسب‌تر است، در نتیجه بهترین جایگاه را به دست خواهید آورد. حتما می‌دانید که انواع مختلف محتوا با کیفیت‌های گوناگون قیمت‌ها و هزینه‌های تولیدی بسیار متفاوتی دارند.

کانال های انتشار محتوا

5. محتوای خود را در چه کانال‌هایی منتشر می‌کنید؟

دقیقا به اندازه اقسام مختلف محتوایی که می‌توانید تولید کنید، کانال‌های مختلفی نیز برای انتشار محتوای تولید شده وجود دارند. این کانال‌ها شامل میزبان‌های شخصی مثل وبسایت و وبلاگ و شبکه‌های اجتماعی شخصی مانند فیسبوک و توییتر است. بعدا به صورت گام به گام درباره استراتژی تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی صحبت می‌کنیم.

6. تولید محتوا و انتشار آن را چطور مدیریت کنیم؟

این که چطور باید یک محتوا را تولید کرد و چگونه آن را منتشر کرد شاید کمی ترسناک به نظر بیاید؛ به ویژه اگر حجم آن زیاد باشد، اما فعلا نیازی نیست بترسید.

چون استراتژی تولید محتوایی که این روزها باب شده از به هم ریختگی و پراکندگی جلوگیری می‌کند؛ چرا که محتوا از نقطه شروع مدیریت می‌شوند و هیچ چیز به امان خدا رها نمی‌شود. زمانی که یک تقویم تولید محتوا ایجاد کنید، به راحتی می‌توانید پیام برند خود را منتقل کنید.

در مبحث استراتژی تولید محتوا،‌ این که چه کسی چه محتوایی تولید می‌کند، کجا منتشر می‌شود و چه زمانی در دسترس قرار خواهد گرفت اهمیت بسیار بالایی دارد.

چرا فعالان حوزه بازاریابی باید یک استراتژی تولید محتوا داشته باشند؟

بازاریابی محتوا به کسب و کارها اجازه می‌دهد که منابع مطمئن و مقرون‌ به صرفه‌ای برای افزایش ترافیک ورودی به سایت خود در نظر بگیرند و لیدهای جدیدی تولید کنند.

اگر بتوانید فقط یک پست وبلاگی با ترافیک روزانه بالا و یا یک لینک به کتاب الکترونیکی و یا ابزاری رایگان ایجاد کنید، این محتوا می‌تواند با گذشت زمان لیدهای مختلفی برای شما تولید کند.

ترافیکی که از محتوای دائمی خود به دست می‌آورید به شما انعطاف‌پذیری بالایی می‌دهد تا دیگر تکنیک‌های بازاریابی را نیز برای بازده بالاتر امتحان کنید.

محتوای اسپانسردار، تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و محتوای توزیع محور همگی جزو تکنیک‌های بازاریابی هستند که می‌توانید برای بازدهی و درآمد بیشتر از آن‌ها استفاده کنید. علاوه بر این، محتوای تولید شده نه تنها به ساخت لید می‌انجامد بلکه نوعی آموزش به مخاطب شما نیز محسوب می‌شود تا شناخت دقیقی از برندتان به دست بیاورد. دقیقا همان چیزی که مخاطب تشنه آن است؛ آگاهی!

چطور استراتژی تولید محتوا داشته باشیم؟

چطور استراتژی تولید محتوا داشته باشیم؟

بیایید به عمق ماجرا برویم و ببینیم که چطور یک استراتژی تولید محتوای درست داشته باشیم.

1. هدف خود را تعیین کنید

هدف شما از ساخت برنامه بازاریابی محتوا چیست؟ چرا تمایل به تولید محتوا دارید و می‌خواهید که این برنامه را داشته باشید؟ پیش از برنامه‌ریزی، اهداف خود را شناسایی کنید، با این کار زمان بیشتری خواهید داشت تا دریابید که بهترین استراتژی برای شما کدام است.

2. تحقیقات پرسونا داشته باشید

برای داشتن یک برنامه موفق باید مخاطب هدف محتوای خود را به صورت کامل شناسایی کنید که پرسونای خریدار نیز عنوان می‌شود. این مهم به ویژه برای استارتاپ‌ها و افرادی که به تازگی وارد حوزه بازاریابی شده‌اند، اهمیت دارد. با شناسایی مخاطب هدف خود می‌توانید محتوای ارزشمند و یکپارچه‌تری تولید کنید تا مخاطب آن را بخواند و به آن علاقه‌مند شود.

اگر در حوزه بازاریابی تجربه داشته باشید؛ قطعا می‌دانید که احتمالا مخاطب شما تغییر خواهد کرد.

آیا هدف شما گروه جدیدی از افراد است یا قرار است که بازار هدف خود را بسط بدهید؟

آیا می‌خواهید که همان مخاطب هدف را نگهدارید؟

 راه‌اندازی تحقیقات سالیانه بازاریابی برای شناسایی دوباره پارامترهای مخاطب امری حیاتی برای افزایش مشتری است.

3. ممیزی محتوایی اجرا کنید

بسیاری از افراد کار خود را با پست‌های بلاگ شروع می‌کنند، اما اگر می‌خواهید پا را فراتر بگذارید و دیگر اقسام محتوا را تولید کنید، دریابید که دقیقا چه محتوایی نیاز خواهید داشت. برای مثال، اگر در طول یک سال گذشته مطالبی را به صورت روزانه در وبلاگ خود قرار می‌دادید، ایجاد یک کتاب که تمام مطالب تولید شده به صورت نهایی و راهنما در آن قرار داشته باشد، می‌تواند نوع جدیدی از ساختار را برای مخاطب به نمایش بگذارد و شاید رقیبانتان هیچ‌گاه به آن فکر نکنند. در ادامه مقاله، چند مدل مختلف از انواع محتوا را مشاهده می‌کنید:

اگر دارای کسب و کاری هستید، تلاش‌های خود را در راستای بازاریابی محتوا با راه‌اندازی ممیزی محتوایی بازنگری کنید و نتایج آن را بفهمید.

راه‌های جدید و متفاوت برای عملکرد خود تبیین کنید و اهداف جدید را برای سال آینده خود در نظر بگیرید.

حالا زمان آن رسیده که اهداف تیم خود را مطابق با اهداف شرکت منظم کنید.

4. یک سیستم مدیریت محتوا انتخاب کنید

باید سیستمی داشته باشید که در آن بتوانید محتوای خود را خلق کنید، مدیریت کنید و یا حتی بازخورد آن‌ها را داشته باشید. این سیستم با عنوان سیستم مدیریت محتوا یا CMS شناخته می‌شود.

در این سیستم بخش‌های کوچکی از مدیریت محتوا شامل تولید، انتشار و آنالیز قرار خواهند داشت. سیستم‌های مختلفی وجود دارد، HubSpot CMS و وردپرس نمونه‌هایی از سیستم مدیریت محتوا هستند.

5. ایده‌های محتوایی هوش‌پرانه داشته باشید

 زمان آن رسیده که ایده‌هایی از پروژه محتوایی بعدی خود داشته باشید. در ادامه برخی ابزار‌ها را برای این منظور مشاهده می‌کنید.

Hubspot Website Grader

اگر می‌خواهید ببینید که در کجای میدان بازاریابی دیجیتال قرار دارید، می‌توانید از Hubspot Website Grader استفاده کنید.

از کارهایی که در بلاگ خود انجام داده‌اید گرفته تا بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی این پلتفرم قسمت‌های مختلف را رتبه‌بندی کرده و گزارشی از آن به شما خواهد داد تا پروژه خود را بهینه کنید. با این ابزار، می‌توانید وبسایت خود را سئو کنید و ایده‌های جدیدی از محتوا به دست بیاورید.

BlogAbout

با این ابزار، ذهن خود را با ایده‌های جدید و منحصر به فرد تازه کنید. این ابزار شباهت زیادی با Mad Libs از نظر کارکرد دارد، اما به جای جملات طنز، جملات جدیدی با عناوین مرتبط با حوزه کاری شما تولید خواهد کرد.

این تکنیک هوشمندانه به شما این امکان را می‌دهد که ایده‌های کلی را در متن‌هایی قرار بدهید که با سلیقه مخاطبتان مطابقت داشته باشد. زمانی که سرخط مطلوب خود را یافتید، این ابزار به شما امکان می‌دهد که آن را در بخش دفترچه (Notebook) خود ذخیره کنید.

Hubspot’s Blog Ideas Generator

با این ابزار می‌توانید برای تمام طول سال خود ایده محتوایی داشته باشید. تنها کاری که باید انجام بدهید، وارد کردن موضوعات عمومی یا جملات مورد نظر است؛ این ابزار باقی کارها انجام می‌دهد و شما می‌توانید فقط تماشا کنید!

Feedly

ابزار Feedly یک خوراک RSS و راهی فوق‌العاده است تا موضوعات مرتبط با حوزه کاری خود را ردیابی کنید و همزمان ایده‌های محتوایی خوبی داشته باشید.

BuzzSumo

در این ابزار محتوای محبوب و ایده‌های محتوایی بیابید. این کمپانی ابزار تحقیقی متعددی به شما پیشنهاد می‌کند. یکی از این ابزار از اشتراک‌گذاری‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کند تا بفهمید که چه محتوایی محبوب هستند و به اصطلاح لایک خورده‌اند. این اطلاعات به شما کمک می‌کند، دریابید کدام نوع محتوا ارزش بیشتری برای تولید دارد.

Blog Post Headline Analyzer

این ابزار سرخط‌ها و تیترها را آنالیز می‌کند و در رابطه با طول آن‌ها، انتخاب واژه‌ها، گرامر و میزان جستجوی هر عبارت بازخوردهای مختلفی ارائه می‌کند. اگر ایده‌ای در ذهن دارید، کمی در این ابزار جستجو کنید و بفهمید که چطور ایده خود را بپرورانید و به دیگران نشان دهید.

6. نوع محتوایی که می‌خواهید خلق کنید را شناسایی کنید

گزینه‌های متعددی برای محتوایی که می‌توانید خلق کنید وجود دارد. در ادامه، بعضی از محبوب‌ترین فرمت‌های محتوایی را بررسی می‌کنیم و چند تمپلیت و ابزار نیز برای شروع معرفی خواهیم کرد.

7. محتوای خود را منتشر کرده و مدیریت کنید

برنامه بازاریابی شما باید فراتر از محتوایی که تولید می‌کنید، حرکت کند. به کمک تقویم محتوا، می‌توانید در مسیر متعادلی برای تولید و انتشار محتوا حرکت کنید. پس از آن، یک تقویم محتوایی شبکه‌های اجتماعی ایجاد کنید، با این کار می‌توانید محتوای خود را در بسترهای دیگر نیز منتشر کنید.

بسیاری از ایده‌هایی که در مورد آن فکر می‌کنید، محدود به زمان نیست، همانقدر که اکنون تازگی دارند، در چند ماه آینده نیز تازگی خواهند داشت. با این حال، نباید موضوعات محدود و روزانه را نیز فراموش کنید. هرچند قرار نیست که این محتوا در تقویم محتوایی شما نقش چشمگیر داشته باشند، اما می‌تواند ترافیک زمانی خوبی فراهم کند.

بسیاری از افراد به فکر این هستند که وارد حوزه محتواهای مناسبتی مانند سال نو یا مناسبت‌ها شوند، اما توجه داشته باشید که نباید خود را به این نوع محتوا محدود کنید. اگر موضوعات زودگذری وجود داشته باشد که با سلیقه مخاطب شما همخوانی داشته باشد، تولید محتوا برای آن در وبسایت و یا شبکه‌های اجتماعی می‌تواند، بسیار مفید باشد.

انواع محتوا

  1. پست‌های وبلاگی
  2. کتاب‌های الکترونیکی یا E-Book
  3. مطالعه موردی یا Case Study
  4. تمپلیت‌ها
  5. اینفوگرافی
  6. ویدیو
  7. پادکست
  8. شبکه‌های اجتماعی

این هشت مورد، محبوب‌ترین انواع محتوا هستند که می‌توانید برای مشتری یا خوانندگان خود تولید کنید و قلب آن‌ها را بربایید.

1. پست‌های وبلاگی

تمام مطلبی که تا به اینجا خوانده‌اید یک پست وبلاگی است. محل زندگی پست‌های وبلاگی درون وبسایت‌ها است و به عنوان یک وبمستر باید به صورت منظم پست‌هایی را برای جذب بازدیدکنندگان جدید منتشر کنید.

مطلب شما باید برای مخاطبتان ارزشمند باشد تا آن را در شبکه‌های اجتماعی با دیگران به اشتراک بگذارد. پیشنهاد می‌شود که تعداد کلمات این پست‌ها بین یک هزار تا دو هزار باشد، اما باید اعداد مختلف دیگری را هم برای دریافت سلیقه غالب مخاطبان امتحان کنید.

2. کتاب‌های الکترونیکی یا E-Book

کتاب‌های الکترونیکی نسل تازه‌ای از ابزار لیدساز هستند که مشتریان بالقوه می‌توانند پس از تکمیل یک فرم با اطلاعات شخصی خود آن را دانلود کنند. این محتواها نسبت به پست‌های وبلاگی طولانی‌تر هستند، جزئیات بیشتری دارند و در زمان‌های طولانی‌تری هم منتشر می‌شوند و با هدف جذب مخاطب به یک وبسایت نوشته می‌شوند.

کتاب‌های الکترونیکی گام بعدی در راستای فرایند بازاریابی درونگرا هستند. پس از خواندن یک پست وبلاگی، ممکن است بازدید کنندگان جزئیات بیشتری بخواهند. اینجاست که دکمه‌های فراخوان یا CTA ( Call To Action) وارد می‌شوند و افراد را به صفحات لندینگی هدایت می‌کنند که در آن‌جا بازدیدکنندگان اطلاعات تماس خود را وارد کرده و کتاب الکترونیکی را برای اطلاعات بیشتر دانلود می‌کنند.

در عوض، تیمی که این کتاب الکترونیکی را تولید کرده اطلاعات تماس با مشتریانی دارد که می‌تواند در بازاریابی از آن استفاده کند. حتما می‌دانید که این گونه اطلاعات بی‌نهایت ارزشمند هستند.

3. مطالعه موردی یا Case Study

مطالعه موردی فرصتی است برای شما تا به دیگران داستان یک مشتری را بگویید که با شما کار کرده و یا از خدمات شما استفاده کرده و مشکلی که داشته نیز برطرف شده است.

مطالعه موردی منعطف‌ترین نوع محتوایی است که در بازاریابی می‌توان تولید کرد، چرا که اشکال گوناگونی را شامل می‌شود. این محتوا می‌تواند در قالب یک پست وبلاگی، کتاب الکترونیکی، پادکست و حتی اینفوگرافی باشد.

هدف شما از تولید مطالعه موردی این است که به مشتریان خود نشان بدهید صحت و سقم ادعاهای شما (شعار یا ادعای احتمالی) در درون خدمات شما نهفته است. پیش از این که یک مشتری برای مطالعه موردی خود بیابید، باید مشخص کنید که بازخورد مشتری (testimonial) چه قالبی داشته باشد و کیس استادی مذکور چه حوزه‌ای از کسب و کار شما را شامل شود که بیشترین ارزش را برای کاربر فراهم کند.

4. تمپلیت‌ها

تمپلیت‌ها بسیار کاربردی و مهم هستند؛ چرا که لیدهای بسیاری برای شما فراهم می‌کنند و در عین حال، ارزش زیادی نیز برای مخاطب خواهند داشت.

زمانی که ابزار تمپلیتی برای مخاطبان خود تولید کنید که در زمان و هزینه آن‌ها صرفه اقتصادی داشته باشد و آن‌ها را به موفقیت نزدیک کند، در آینده با شما درگیر خواهند بود و از محتوای شما نیز استفاده خواهند کرد. این مخاطبان بدون شک مخاطبان وفادار شما خواهند شد.

5. اینفوگرافی

اینفوگرافی‌ها می‌توانند داده‌ها را سازماندهی کرده و در اشکال بصری مطلوب‌تری نسبت به متن در اختیار خواننده قرار دهند. این فرمت به ویژه برای زمانی که می‌خواهید اطلاعات زیادی را از طریقی شفاف، واضح و قابل فهم انتقال دهید کاربرد دارد.

6. ویدیو

ویدیوها محتوایی هستند که بیشترین میزان درگیری را داشته و در هر دو بستر وبسایت و شبکه‌های اجتماعی قابلیت اشتراک‌گذاری دارند. این محتوا نسبت به محتوای متنی مستلزم سرمایه‌گذاری بیشتری روی زمان و منابع است، اما همانطور که بازارهای بصری رشد سریع‌تری دارند، ویدیوها نیز ۴۰‌ برابر بیشتر از محتوای متنی احتمال اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی را دارند و جزو حوزه‌هایی هستند که ارزش سرمایه‌گذاری را خواهد داشت.

7. پادکست

ایجاد پادکست برای مخاطبانی که می‌خواهند برند شما را بشناسند و در عین حال، زمان زیادی نیز برای مطالعه محتوای روزانه شما ندارند بسیار کارآمد خواهد بود. عدد مربوط به شنوندگان پادکست روزافزون است. در سال ۲۰۱۸ یک سوم جمعیت آمریکا حداقل به یک پادکست در طول یک ماه گوش داده بودند.

8. شبکه‌های اجتماعی

زمانی که به صورت منظم و برای مدتی پست‌های مختلفی روی وبسایت خود منتشر کردید، زمان آن فرا می‌رسد که به انتشار محتوا روی بسترهای دیگر نیز فکر کنید. این یعنی که باید به محتوای خود در فرمتی جدید دست بزنید و محتوایی را ویژه انتشار در بسترهای نو تولید کنید که شامل شبکه‌های مختلف اجتماعی است.

هرچند انتشار یک مطلب در شبکه‌های اجتماعی یکی از اساسی‌ترین روش‌ها برای تقویت دسترسی به برندتان است، در عین حال محتوا را در مکانی به مخاطب می‌رسانید که می‌دانید بیشترین اوقات خود را در آن سپری می‌کند. شبکه‌های اجتماعی که اغلب کسب و کار‌ها برای انتشار پست استفاده می‌کنند؛ عبارتند از:

  • فیسبوک
  • اینستاگرام
  • توئیتر
  • لینکدین
  • پینترست
  • اسنپ چت
  • یوتیوب

زمانی که روی هریک از این شبکه‌های اجتماعی حساب کاربری می‌سازید، باید محتوایی را تولید کنید که دنبال کنندگان شما انتظار آن را دارند. برای مثال، کاربران اینستاگرام انتظار عکس، ویدیو و کارهای گرافیکی را دارند که رویدادهای فعلی را منعکس کند، محتوای تولید شده توسط کاربران را به نمایش بگذارد و یا حتی اتفاقات زیر پوست شرکت شما را در معرض دید قرار بدهد.

در فیسبوک، دست بازتری برای اشتراک محتوا دارید:

می‌توانید پست‌های وبلاگی و محتوای وبسایتی خود را قرار دهید و یا ویدیوهای مخصوص فیسبوک تهیه کنید، به محصولات خود رتبه بدهید و کاراکترهایی بسازید که با مشتریان شما سنخیت دارند. همچنین می‌توانید با تجارت‌های دیگر که مخاطبان مشابهی با شما دارند تعامل برقرار کنید.

هدف از اشتراک محتوا در بسترهایی همانند اینستاگرام و اسنپ چت ارتباط بیشتر با مخاطب است، در حالی که هدف اصلی از رفتن به فیسبوک و توئیتر گسترده شدن دایره مخاطبان، جذب ترافیک بیشتر به سمت وبسایت و وبلاگ و برقراری ارتباط با افراد است. برای این که بفهمید مخاطبان شما در کدام پلتفرم هستند، تحقیق کنید و مطابق با انتظار آن‌ها محتوا تولید کنید.

در پایان

برای داشتن یک استراتژی تولید محتوای موفق، باید زمان بگذارید، منابع داشته باشید و خلاقیت نشان دهید. از پی‌ریزی برنامه مارکتینگ محتوا گرفته تا اضافه کردن ابزار برای مدیریت بهتر محتوا، اگر از گام‌های گفته شده استفاده کنید و منابع درست داشته باشید با دردسر بزرگی مواجه نخواهید بود و می‌توانید امیدوار باشید که موفق می‌شوید.

اگر درباره استراتژی تولید محتوا نظر یا تجربه‌ای دارید، آن را با سایر خوانندگان هم به اشتراک بگذارید.